Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης

Καλώς Ήλθατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο


Δυνατότητα για διευθέτηση ραντεβού στο Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης μέσω διαδικτύου
Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουνίου 2021, οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν, εκτός από το τηλεφωνικό κέντρο, και το διαδίκτυο προκειμένου να διευθετούν συνάντηση για εξυπηρέτησή τους ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ!
Οι πολίτες που θα επισκέπτονται το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης Λευκωσίας, και τα Κλιμάκια της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου, θα πρέπει πρώτα να διευθετήσουν ραντεβού μέσω της ειδικής πλατφόρμας στο https://crmd.simplybook.pro Με μια απλή και γρήγορη διαδικασία, οι πολίτες θα επιλέγουν την τοποθεσία, την υπηρεσία, τη μέρα και την ώρα που επιθυμούν να κάνουν την κράτησή τους με βάση τις διαθέσιμες ώρες. Μετά από κάθε κράτηση, ο πολίτης θα λαμβάνει e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της κράτησης, την οποία θα μπορεί να τροποποιήσει ή να ακυρώσει.Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης ενημερώνει το κοινό ότι δεν θα παραλαμβάνει αιτήσεις MEU2 και MEU3 αλλοδαπών για το διάστημα από 5.7.2021 μέχρι 2.8.2021, με σκοπό την εναρμόνιση με τον Κανονισμό 2019/1157 της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟÏΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΣΤΑ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ" ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ.

Ανακοίνωση για παράταση των διευκολύνσεων που παρέχονταν σε υπηκόους τρίτων χωρών για είσοδο στη Δημοκρατία λόγω των περιορισμών στις πτήσεις ως αποτέλεσμα των μέτρων για καταπολέμηση του COVID-19 μπορεί να εντοπισθεί στα "Τελευταία Νέα" στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής.


ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΜΑΣ!

Διεύθυνση:
Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, 90, 1077, Λευκωσία.

Χώρος Στάθμευσης:
Υπάρχει χώρος στάθμευσης κοινού έναντι του ξενοδοχείου The Landmark. Τα άτομα με αναπηρία μπορούν να σταθμεύουν στον χώρο στάθμευσης του κτιρίου Τμήματος με επίδειξη της κάρτας αναπηρίας.

Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού:
Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 14:30
• 12/07/2021 Διακοπή παραλαβής αιτήσεων MEU2 και MEU3 το διάστημα 5.7.2021-2.8.2021
• 16/04/2021 Ανακοίνωση για παράταση των διευκολύνσεων που παρέχονταν σε υπηκόους τρίτων χωρών για είσοδο στη Δημοκρατία λόγω των περιορισμών στις πτήσεις ως αποτέλεσμα των μέτρων για καταπολέμηση του COVID-19
• 24/03/2021 Κριτήρια που αφορούν στην ταχεία διαδικασία χορήγησης Άδειας Μετανάστευσης σε αιτητές που είναι υπήκοοι τρίτων χωρών και επενδύουν στην Κύπρο - 3η Αναθεώρηση Κριτηρίων 24 Μαρτίου 2021Περισσότερα